Презентација на водичот „Северна Македонија: природа, планинарство и култура“

Во Европска куќа во Скопје денеска ќе се одржи презентација на водичот „Северна Македонија: природа, планинарство и култура“ од авторот Алесио Ликуори.

Презентацијата се одвива во рамки на Неделата на италијанскиот јазик во светот, која оваа година е посветена на одржливоста.

Како што информираат од Италијанската амбасада во Скопје, презентацијата ќе се одржи во присуство на авторот Алесио Ликуори и издавачот Алберто Ости.

 


Статијата е прочитана 805 пати.

Сподели:


КБ Прво пензиско