Новогодишна приказна со накитот од „Митас“

Новогодишната приказна надополнете ја со уникатниот накит од „Митас“!

Преубав подарок за себе и за своите блиски!

Направете го изборот од рачно изработениот накит со италијанско потекло. Уникатните модели се изработени од сребро позлатено со паладиум, или од жолто и розово злато надополнети со камења во различна големина, боја и форма и тоа бисер, килибар, опал, рубин, аметист, тиркиз, цитрониа. 

Безвременски накит што ќе ве воодушеви - маркантни прстени, обетки, гердани, брошеви, алки...

„Митас“ се наоѓа во Градскиот трговски центар во Скопје на првиот кат

Работно време е од понеделник до петок од 10:00 до 17:00 часот, во  сабота од 9:00 до 15:00 часот

За подетални информации може да се обратите на тел. 070 248-089