Жена менаџер 2022

Вилма Учета Дузлевска

сабота, 25 јуни 2022

Вилма Учета Дузлевска, генерален менаџер на Триглав Осигурување Живот АД Скопје – Скопје

Содржината е прочитана 273 пати.