За 8.Март ви препорачуваме рачно изработен накит со килибар во „Митас“

Убавината на накитот ја допира и надополнува убавината и нежноста на жената. Бидете романтични и подарете накит од колекцијата на „Митас“ по повод денот на жената 8. Март.

Привлечете внимание, разубавете ја прославата, покажете приврзаност, естетика, љубов.

Во „Митас“ може да се најде токму она што е потребно за да се покаже чувство на софистицираност, убавина, актуелност.


Овој пат ви препорачуваме да подарите древен, органски скапоцен камен – килибар. Парчиња рачно изработен накит од корал со килибар и од килибар со додаток приврзок изработен од сребро 925% прелиен со жолто злато.

 

Посетете ја продавницата на „Митас“ во Градскиот трговски центар во Скопје.

Работното време е од понеделник до петок од 10:00 до 17:00 часот, во сабота од 9:00 до 15:00 часот.

За подетални информации може да се обратите на телефон 070 248-089

 


Статијата е прочитана 1167 пати.

Сподели:


КБ Прво пензиско