ССКМ - Меѓународен саем за туризам во Лугано, Швајцарија во ноември

Сојузот на Стопански комори на Македонија, ви ја споделува поканата, на г-нот Марко Пион, директор на швајцарскиот меѓународен саем за туризам, за можноста да земете учество на истиот, кој ќе се одржи на брегот на езеро Лугано, во јужна Швајцарија, од 1 до 3 ноември 2024 година.

За повеќе информации за трошоците, распоредот на штандот и регистрацијата, контактирајте го нивниот организациски тим директно од онлајн формуларот или на тел. бр. +41 91 611 80 70, посетете ја нашата веб-страница www.iviaggiatori.org


Статијата е прочитана 132 пати.

Сподели:


КБ Прво пензиско