29-ти Меѓународен саем во Албанија од 06-09 декември 2023 година

Со 30-годишно искуство, вашето учество на 29. Меѓународна трговска изложба, организирана во соработка со Klik Expo и Expo Flyer, несомнено ќе го збогати нашиот настан. Овој саем, кој се одржува во Албанија, клучен трговски центар што ги премостува Балканот и Европа, од 6-ти до 9-ти декември, ви нуди одлична можност да ги истражите најновите случувања во вашата индустрија, да воспоставите нови деловни врски и да ги зајакнете односите со постојните клиенти, соопштуваат од Сојузот на стопански комори на Македонија.

Би сакале да споделиме неколку важни информации за саемот:

1. Над 120 компании веќе се регистрирани, што значи дека ќе имате пристап до широка деловна мрежа на настанот.

2. Овој настан ќе биде домаќин на учесници од различни индустрии, обезбедувајќи платформа за запознавање со потенцијални партнери погодни за вашиот бизнис.

3. Ова го одбележува 29-тиот Меѓународен саем организиран со нашето 30-годишно искуство, а доаѓа со многу иновации и изненадувања за да го направи овогодинешниот настан уште поспецијален.

4. Детални информации за цените и услугите можете да најдете во приложениот документ. Бидете сигурни дека ќе дадеме се од себе за да ви ја обезбедиме најдобрата можна услуга.

Се надеваме дека ќе го видиме вашето учество на овој значаен настан и искрено посакуваме искусни професионалци како вас да придонесат за нашиот саем. Доколку сакате дополнително да се распрашате или да го потврдите вашето учество, ќе споделиме повеќе детали и информации поврзани со организацијата со вас.

Ве молиме не двоумете се да контактирате со нас ако имате какви било прашања или барања.

Ние нудиме две различни опции за вашето учество на саемот:

1. Физичко присуство:

Претставниците на вашата компанија можат да постават сопствен штанд на физичката локација на саемот и да ги изложат вашите производи на посетителите. Нашите пакети за учество вклучуваат распределба на простор и услуги прилагодени на вашите потреби. По добивањето на вашата потврда за учество, можеме да започнеме со подготовки за да ги претставиме вашите производи и услуги на најдобар можен начин. Еве ги предностите на оваа опција:

• Целото сместување и логистика ќе бидат организирани од нашиот тим.

• Наменска површина на штанд со димензии 3,3м x 3,3м.

• Главна локација за вашиот штанд во рамките на саемот.

• Висока видливост преку промоција на платформите на социјалните медиуми како што се Facebook и Instagram.

• Можност за маркетинг на брендови на LED ѕидови.

• Изложување на промотивни материјали на LED ѕидови за време на саемот.

• Медиумско покривање и промоција.

• Вклучување на вашето лого во промотивни материјали.

2. Виртуелно присуство:

Ако претставниците на вашата компанија не можат лично да присуствуваат на саемот, нема потреба да се грижите. Ќе доделиме експерти да ја претставуваат вашата компанија со материјалите и дизајните што ги обезбедувате, создавајќи виртуелен штанд за вашиот бренд. Преку овој виртуелен штанд ќе се организираат онлајн B2B состаноци со заинтересирани страни, со што ќе се создадат потенцијални деловни можности за вас. Ние ги обезбедуваме следниве услуги според оваа опција:

• Поставување и дизајн на штанд врз основа на податоците обезбедени од вас.

• Присуство на одреден член на тимот на штандот.

• Постојана поддршка од посветен персонал во текот на целиот саем.

• Ангажирање со посетителите за да го претставите вашиот бренд и производи.

• Организирање на онлајн состаноци по барање.

• Споделување на вашите податоци за контакт со посетителите.

• Дистрибуција на вашите подготвени промотивни материјали.

• Редовни ажурирања и комуникација во врска со напредокот на саемот.

За да го потврдите вашето учество или ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас користејќи ги информациите за контакт подолу: Со почит,

Тимот на ExpoFlyer

ExpoFlyer - Клик Expo Group

www.expoflyer.com

info@expoflyer.com

 


Статијата е прочитана 736 пати.

Сподели:


КБ Прво пензиско