Нова кредитна линија за дигитализација и дигитална трансформација за компаниите

Во Владата денеска ќе биде промовирана нова кредитна линија за дигитализација и дигитална трансформација за компаниите.

На настанот во Медија центарот на Владата ќе се обратат премиерот Димитар Ковачевски, амбасадорката на Швајцарија Вероник Улман Марти и директорот на Развојната Банка, Кире Наумов.


Статијата е прочитана 288 пати.

Сподели:


КБ Прво пензиско