За Денот на вљубените подарете љубов преку уникатниот накит на „Митас“

За Денот на вљубените изразете ја љубовта преку  авангардниот и уникатен накит од широкиот асортиман  на „Митас“. Изненадете ја љубената личност со ексклузивниот италијански, рачно изработен накит во  светски брендови.

Накитот е изработен од природни материјали,  драги и полудраги  камења, од сребро 925 обложено со бело, жолто и розе злато со природни камења, корали, бисери, рубини, смарагди, сафир, оникс.

Во најновата колекција се застапени парчиња накит со црвен корал и црвени кристали, кои одлично се поклопуваат со доминатната црвена боја карактеристична за Денот на вљубените.

Екстравагантниот и исклучително квалитетен накит на „Митас“ е совршен подарок за секоја девојка и жена за Денот на вљубените, а се носи во секоја прилика, бидејќи оддава впечаток на уникатност, раскош, елеганција, но и едноставност и природност.

Посетете го „Митас“  во Градскиот трговски центар во Скопје. Работно време е од понеделник до петок од 10:00 до 17:00 часот, а во сабота од 9:00 до 15:00 часот. За подетални информации може да се обратите на телефонскиот број  070 248-089.


Статијата е прочитана 427 пати.

Сподели:


КБ Прво пензиско