Бизнис вести

НЛП Центарот за бизнис психологија организира акредитирана и меѓународно признаена програма „Креирај ја својата иднина“

петок, 13 ноември 2020

НЛП Центарот за бизнис психологија повторно организира интересни настани.

Во ова турбулентно време на промени најважна инвестиција е инвестицијата во менталниот имунитет.

Бидејќи промените се дел од животот, а развојот е опција, од НЛП центарот ве повикуваат да инвестирате во својот личен развој за да можете многу поедноставно да се справувате со промените и секојдневните предизвици.

Бројните настани стартуваат со една прекрасна акредитирана и меѓународно признаена програма „Креирај ја својата иднина“ што ќе се одржи на 4 и 5 декември.

Програмата, покрај практичните техники, знаење и искуство ќе овозможи добивање на два меѓународни сертификати.

Искористете ја оваа уникатна можност и започнете да ја креирате вашата иднина!

Контактирајте не и резервирајте го вашето присуство. Групата е веќе во формирање.

Телфон за информации: 078 402762

Маил за контакт: contact@nlpmacedonia.com

Ова е линк од Фејсбук:
https://www.facebook.com/events/765662920657629/

Линк од нашата веб страна:
https://nlpmacedonia.com/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b3%d1%80%d1%83%d0%bf%d0%b0-%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%be%d0%b1/

 

Содржината е прочитана 124 пати.