Бизнис вести

Зимското издание на Бизнис каталог на Р.Северна Македонија 2020 е во продажба

Ексклузивното списание кое претставува единствен промотивен примерок од ваков вид во државата оди заедно со подарок – ваучер од „Comodita Home“ со 10 проценти попуст за целиот асортиман на компанијата. Ваучерот може да се користи и при онлајн нарачки

вторник, 12 мај 2020

Почитувани,

Ве потестуваме дека последното издание на Бизнис каталог на Р.Северна Македонија за 2020 година во издание на агенција „Марили“ е во продажба заедно со подарок – ваучер од „Comodita Home“ со 10 проценти попуст за целиот асортиман на компанијата. Ваучерот може да го користите и при онлајн нарачки.

Бизнис каталогот може да се најде на следните продажни места:
Во Скопје - во „Саде С 3“ – спроти „Рамстол мол“; „Толлакс 9 Зебра“ – кај ТЦ „Зебра“; „Маратон“ – Капиштец; „Сириус“ – Капиштец; „Толлакс 16 Воденица“ – Капиштец; „Феликс лук“ – Млечен ресторан; „Так тобако“ – на автобуската после „Лептокарија“; „Експанда“ – „Сити мол“; „Кораб комерц“ – Карпош 4 пред ТЦ„Антико“; „Ивал“ – кај студентски дом „Гоце Делчев“; „Венера 1“ – кај студентски дом „Гоце Делчев“; „Даци 97“ – Ѓорче Петров; „Еделваис“ – Ѓорче Петров; „Толлакс 2“ – кај „Холидеј Ин“; „Табакера 1“ – Зелен пазар; „Табакера 2“ – Зелен пазар; „Епром“ – кај „Кјуби“; „Тобако Корнер 2“ – „Југодрво“; „Р.Е.ИДА“ – „Југодрво“; „Кики киоск“ – Бутел 2; „Икс три“ – ГТЦ; „Кранго два“ – автобуска во Центар; „Толлакс 6 Македонија“ – улица „Македонија“; „Параглајдер“ – Центар; „Толлакс 5 Собрание“ – Центар; „Тобако Буги“ – Центар; „Киоск ВП-2“ – Дебар маало; „Саде С 1“ – Дебар маало; „Мое тобако“ – спроти Буњаковец; „Капаел тобако“ – спроти „Симпо“;„Толлакс 4 Бисер“ – во ТЦ „Бисер“ Аеродром; „Толлакс 11 медиа“ – во ТЦ „Бисер“ Аеродром; „Винстон“ – кај „Три бисери“; „Толлакс 3 Скопјанка“ – кај ТЦ„Скопјанка“ Аеродром; „Топ ган 2“ – Автобуска станица; „Тобако Корнер 1“ – Аеродром;
Во Битола – „Дим по“, „Луна тутун“, „Крисми трејд“ и „Талевски трен“; во Прилеп во „Гидра експрес“; во Охрид во „Пресс експресс“; во Струмица во „Сити парк 2“ и „Вадим“ и во Штип во „Тобако Зимбак“ и „ДВ хит“.

Каталогот, кој е со традиција од 24 години е единствен ексклузивен проект од ваков вид во државата, печатен на македонски и на англиски јазик и на неговите страници се претставени културните брендови на Македонија како најголеми амбасадори во светот. Исто така пренесени се интервјуа од значајни бизнис субјекти како двигатели на економијата и развојот на нашата земја. Присутни се и бројни интервјуа од областа на модата, културниот менаџмент, уметноста, музиката...

Каталогот е дистрибуиран и во Бизнис и ВИП салоните на ТАВ аеродромите во Скопје и во Охрид, во амбасади, конзулати и во ексклузивни хотели.

Бизнис каталогот 2020 зимско издание може и електронски да се листа на порталот на агенција „Марили“ www.marili.com.mk 

За брендот „Comodita Home“ може повеќе да прочитате и во самиот каталог. Брендот е присутен во Македонија од почетокот на 2019 година со ексклузивни линии на опрема за домот и производи за патување. Во 11-те продавници на „Comodita Home“ може да се најде Comodita Mattress - линија на душеци, Comodita Line - линија на текстилни материјали за домот, Comodita Kitchen - производи за готвење, послужување и јадење, Comodita Fast - група електрични уреди за во кујна, New Regent - софистицирана линија на производи за патување и друго.

Со ваучерот – подарок во Бизнис каталогот 2020 може да ги посетите продажните салони на „Comodita Home“ во Скопје – во Капитол мол, Рамстор мол, ГТЦ и на ул. „Џон Кенедеи“ во Чаир, како и во продавниците во Куманово, Тетово, Гостивар, Струга, Велес и во Битола.

 

Содржината е прочитана 385 пати.