Бизнис вести

Димитриос Христопулос поднесе оставка од Надзорниот одбор на Стопанска банка

петок, 31 јануари 2020

Димитриос Христопулос поднесе оставка од позицијата член на Надзорниот одбор на Стопанска банка АД – Скопје, информира Банката преку Македонска берза.

Согласно измените Надзорниот одбор на Стопанска банка АД – Скопје во моментов го сочинуваат: Маринис Стратопулос – претседател, Анастасиос Лизос, Јанис Кајулис, Димитра Гудуфа – членови и Сашо Ќосев и Владимир Филиповски како независни членови.

 

Содржината е прочитана 274 пати.