Бизнис вести

Летното издание на Бизнис каталог на Р.С.Македонија 2019 поставено во Бизнис и ВИП салоните на ТАВ аеродроми

среда, 24 јули 2019

Новото летно издание на Бизнис каталог на Р.С.Македонија за 2019 поставено е во Бизнис и ВИП салоните на ТАВ аеродромите во Скопје и во Охрид.

Ова е долгогодишна соработка меѓу агенција „Марили“ и ТАВ Македонија која му дава вистинска промотивна и туристичка вредност на Каталогот за добредојде на сите бизнисмени и туристи, но и можност за оние кои заминуваат од нашата земја да понесат со себе богати информации за бизнис можностите и културните вредности на Македонија.
 

Содржината е прочитана 653 пати.