Бизнис вести

Благодарност до спонзорите на манифестацијата „Избор на најуспешни жени менаџери за 2018“

петок, 29 март 2019

Агенција „Марили“ им се заблагодарува на сите фирми и компании кои како спонзори придонесоа за квалитетот на манифестацијата „Избор на најуспешни жени менаџери за 2018“.

Им се заблагодаруваме на: Министерство за одбрана, ЕСП-Развој и управување на човечки ресурси, Дуни, Кадора, Греен планет, ДатаПонс, ЈП„Паркови и зеленило“, Светот на колорес, Чоколграфија, хотел „Порта“, ВИП Мими, ресторан „Албис“, Елит травел, Пантер мис
 

Содржината е прочитана 667 пати.