Бизнис вести

ДАМА-ДА ви ја претставува дигиталната маркетинг агенција Media Solutions

На тематскиот ден „ДАМА-ДА-Здравјето и убавината во функција на современата жена“ што ќе се одржи на 30 март во Дом на АРМ од 10-16 часот ќе имате убава можност да се запознаете со перформансите на дигиталната маргетинг агенција Media Solutions која има сопствена интернет маркетинг платформа

четврток, 28 март 2019

На темаскиот ден „ДАМА-ДА-Здравјето и убавината во функција на современата жена“ што ќе се одржи на 30 март во Дом на АРМ од 10-16 часот со свој штанд ќе се претстави и Media Solutions, дигитална маркетинг агенција која нуди комплетни услуги.

Основана е во 2010 година и има сопственa интернет маркетинг платформa (keepaneye.mk).

Media Solutions се партнер и техничка поддршка за компанијата „Гемиус“ во Македонија, како и партнер на Google и на Facebook

Исто така, агенцијата Media Solutions е организатор и на проектот Сајт на Годината

 

Содржината е прочитана 689 пати.