Мода

Новогодишната колекција на „Кадора“ со 50 отсто намаление

четврток, 13 декември 2018

Секоја жена заслужува елегантно уникатно дизајнерско парче! Особено за Новогодишните празници.

Затоа, искористете го ова Новогодишно намаление во „Кадора“ каде сите дизајнерски парчиња се на попуст до 50 проценти до 31 декември. Изгледајте најблескаво за најубавата ноќ во годината облечени во уникатно дизајнерско парче!

„Кадора“ одлучи да понуди интересни блескави креации кои ќе ви помогнат да изгледате оригинално, елегатно и впечатливо за Новогодишната ноќ.

Се разбира, тука се и креациите од последната колекција на „Кадора“.
 

Содржината е прочитана 840 пати.