Мода

Black Friday попуст од 70 проценти во студио „Кадора“

среда, 21 ноември 2018

Ако до сега го немате искористено попустот од 50 отсто кој трае цел месец, студио „Кадора“ не само што ви простува, туку дури и ве наградува со Black Friday попуст од 70 проценти.

Искористете го попустот кој почнува на 23 ноември на Black Friday и ќе трае се до 2 декември до Blue Monday.
Сите оние уникатни модели кои не сте можеле да ги избришете од ум, ќе можете да ги имате по намалена цена од 70 отсто.

Не заборавејте дека највеселата ноќ е на само еден месец од нас, искористете ја оваа прилика и купете си уникатно, пред се, квалитетно дизајнерско парче кое ќе ви овозможи да се чувствувате удобно и инфериорно, женствено и елегантно.

 

Содржината е прочитана 589 пати.