Бизнис вести

Електронско летно издание на Бизнис каталог на Р.Македонија 2018

вторник, 31 јули 2018

Електронското двојазично летно издание на Бизнис каталог 2018 од денес имате можност да го листате на порталот на агенција „Марили“ www.marili.com.mk и да се запознаете со сите актуелни содржини, ексклузивни интервјуа, репортажи од изборот на најуспешните жени менаџери, од тематскиот ден „ДАМА-ДА“, од Ликовната колонија и од јубилејниот симпзиум „Мермер“ во Прилеп. На страниците на Каталогот може да ја видите и комплетната програма на „Охридско лето“.
 

Содржината е прочитана 578 пати.