Бизнис вести

Чифлиганец и Етеми, нови членови на Надзорниот одбор на Комерцијална банка

Новите членови се избрани денеска на Собрание на акционери на Комерцијална банка АД Скопје

четврток, 14 јуни 2018

Нови членови на надзорниот одбор на Комерцијална банка АД Скопје се Ванчо Чифлиганец и Фатмир Етеми.

За членови на Надзорниот одбор, како што информираат од Банката, Чифлиганец и Етеми се избрани денеска на одржаното Собрание на акционерите на Комерцијална банка АД Скопје.
 

Содржината е прочитана 435 пати.