Бизнис вести

Промотивна кампања на НЛБ банка за Visa Business картичките за правни лица

Во промотивниот период од 15.мај до 15.јуни 2018 година клиентите можат да искористат повеќе поволности

вторник, 15 мај 2018

НЛБ Банка во периодот од 15. мај до 15. јуни оваа година спроведува промотивна кампања за Visa Business картичките за правни лица. Во овој едномесечен промотивниот период клиентите можат да искористат повеќе поволности:

Без членарина за првата година на користење за сите апликации за Visa Business картичките примени во периодот од 15.05.2018 до 15.06.2018 година.

Без членарина за основната картичка за следната година и слатко изненадување за сите правни лица кои во промотивниот период ќе направат 10 или повеќе трансакции со Visa Business картичките.

Повеќе информации клиентите можат да добијат на линкот на Банката, во најблиската експозитура на НЛБ Банка или на телефон 02 / 15 600.
 

Содржината е прочитана 404 пати.