Мода

„ДАМА - ДА“ ви го претставува филигранскиот накит KD Jewelry

Доколку сакате да поседувате накит од филигран од Катарина Дода, ве покануваме да го посетите штандпт на KD Jewelry што ќе биде поставен на тематскиот ден „ДАМА-ДА-Здравјето и убавината во функција на современата жена“ што ќе се одржи на 31 март 2018 година во „Холидеј Ин“ од 10,00 до 16,00 часот

понеделник, 19 март 2018

Катарина Дода - KD Jewelry изработува филигрански накит од чисто сребро во уникатен дизајн.

Уникатноста, а посебно рачната изработка му даваат посебен, несекојдневен изглед на накитот, а со тоа и самата жена која го носи, ја прави уникатна, посебна, жена која зрачи со самодоверба.

Накитот е изработен и во комбинација со природни, полускапоцени камења и бисери.
 

Доколку сакате да поседувате парче од ексклузивниот накит на Катарина Дода, ве покануваме да го посетите штандот на KD Jewelry што ќе биде поставен на тематскиот ден „ДАМА-ДА-Здравјето и убавината во функција на современата жена“ што ќе се одржи на 31 март 2018 година во „Холидеј Ин“ од 10,00 до 16,00 часот.

Содржината е прочитана 634 пати.