Здравје/ Убавина

„ДАМА-ДА“ ви го претставува “Тонус” лебот

Носителот на лиценцата Akadem Produkt за Македонија е фирмата ЖИТО ЦЕНТАР од Скопје, која е фабрика за леб и бели печива и која го произведува “Тонус” лебот, а повеќе за неа ќе дознаете на тематскиот ден „ДАМА-ДА - Здравјето и убавината во функција на современата жена“ што ќе се одржи на 31.03.2018 година во „Холидеј Ин“ од 10.00- 16.00 часот, каде што ќе се претстават со свој штанд

среда, 14 март 2018

ЛЕБ ЗА ТРЕТИОТ МИЛЕНИУМ, ЛЕБ БЕЗ БРАШНО, ОД ИЗ’РТЕНО ПЧЕНИЧНО ЗРНО

Леб без брашно “тонус” е високо рангиран производ за здрава исхрана. (Леб од цело зрно на пченица произведен директно од из‘ртено зрно пченица).

Произведено по лиценца од ООО “AcademProduct”, Русија и технологијата и специјалната опрема за производство на “ТОНУС” се патентирани.

Секаде во светот за луѓето здравјето е најголемото богатство, кое првенствено зависи од исхраната.

Производот со следниве карактеристики, ќе биде идеален (од гледна точка на здравата исхрана):

• Го снабдува телото со сите потребни хранливи и биолошки вредни супстанции, кои ги содржи во лесно прифатлив облик за организмот.

• Тој е еколошки чист производ кој не содржи конзерванси, ниту акумулирани супстанции непожелни за организмот.

• Постојано го чисти телото од канцерогени и други штетни материи.

• Во моментов на пазарот постојат три видови на “ТОНУС” леб направен од интегрални зрна на пченица во фаза на `ртење. Можете лесно да ги препознаете во нивното уникатно пакување.

• Леб без брашно “ТОНУС”, природен -натурал нето тежина од 450 грама, спакуван производ со рок на траење од 4 дена Состојки: изртено пченично зрно, квасец, сол,маслиново масло

• Сите производи се сертифицирани, имаат бар код

• Леб без брашно “ТОНУС”, nigella sativa нето тежина од 450 грама, спакуван производ со рок на траење од 4 дена Состојки: изртено пченично зрно, квасец, сол,маслиново масло,црно семе(nigella sativa)

• Леб без брашно “ТОНУС”, обогатен со семки со нето маса од 450 грама, спакуван производ со рок на траење од 4 дена Состојки: изртено пченично зрно, квасец, сол, лен, семки од тиква, сончоглед, сусам

На крајот, потребно е да се истакне дека секојдневното користење на лебот “ТОНУС” гарантира:

• Постојано (внимателно) празнење на гастро-цревниот тракт, прочистување на крвта и другите системи во телото, поради неговата висока содржина на хранливи влакна.

• Одржување на рамнотежа во телото, во смисла на основни (неопходни) амино киселини, минерали и витамини во лесно прифатлива форма.

“ТОНУС” лебот е незаменлив производ во секојдневната исхрана и извонредна како лек за одржување на здравјето и превенцијата..

 

Содржината е прочитана 1319 пати.