Мода

„ДАМА-ДА“ тематски ден за здравјето и убавината во функција на современата жена ви го претставува накитот на Oxette

За денот на вљубените, одличен подарок за вашата сакана нека биде од уникатниот накит на Оxette. Овој бренд ќе се претстави со свој штанд на тематскиот ден „ДАМА-ДА“ кој ќе се одржи на 31.03.2018 година во Holiday Inn – Скопје

среда, 14 февруари 2018

Одличен избор од накит и часовници кои ќе ја потенцира убавината на жената може да најдете во колекцијата на Oxette. За нејзиното секојдневие, но и за гламурозниот изглед секогаш ќе се погрижи овој светски етаблиран бренд.

Содржината е прочитана 291 пати.