Бизнис вести

Комерцијална банка АД Скопје со две награди од ЕБОР

Едната награда е за најактивна банка за поддршка и унапредување на меѓународната размена, а втората е наградата „Зделка на годината“

четврток, 08 февруари 2018

Комерцијална банка АД Скопје доби две награди од Европската банка за обнова и равој (ЕБОР). Едната награда е за најактивна банка во програмите на ЕБОР за поддршка и унапредување на меѓународната размена, а втората е наградата „Зделка на годината“ и се однесува на севкупниот регион, Европа, Азија, Африка, каде дејствува ЕБОР.

Од Комерцијална банка наведуваат дека со наградите, тимот за документарно работење на КБ со својата експертиза се етаблира во меѓународни рамки..

 

Содржината е прочитана 216 пати.