Бизнис вести

Се преговара за нова американско- индиска инвестиција

Компанијата ќе произведува електрични автомобили и скутери во земјава

петок, 10 ноември 2017

Нова американско-индиска инвестиција во земјава најави премиерот Зоран Заев .

„Во сериозни преговори сме со американско-индиска компанија за производство на електрични автомобили и скутери во земјава“, рече Заев.
 

Содржината е прочитана 252 пати.