Здравје/ Убавина

Super Million Hair - современ препарат за обнова на коса

10.000 дополнителни влакненца на Вашата коса сигурно ќе ја дадат густината која ја посакувате

четврток, 24 август 2017

10.000 дополнителни влакненца на Вашата коса сигурно ќе ја дадат густината која ја посакувате!

СМХ-Препаратот се состои од прав(ситни влакненца) и спреј. Едноставна примена на СМХ влакна кои под дејство на електростатички потенцијал се лепат на влакното како мали иглички на гранка од елка и нивна фиксација со растворот со Хинокитиол,овозможува извонредно природен изглед на густа коса.

Фиксаторот го неутрализира електростатскиот набој и истовремено го држи СМХ правот на влакното со што истиот станува отпорен на ветер,дожд итн.

После фиксацијата ефектот на згусната коса трае до наредното миење, а потоа повторно е потребно да се аплицира.

Препаратот го има во спектар од бои кој дозволува да се избере најадекватната за Вас.

Дозволете да бидете изненадени! 

Содржината е прочитана 635 пати.