Бизнис вести

Три нови дестинации од скопскиот аеродром - Малта, Рим и Ваксјо

Малта, Рим и Ваксјо, Швајцарија се трите нови дестинации кон кои ќе се воспостави директна авионска линија од скопскиот аеродром

петок, 14 јули 2017

 Малта, Рим и Ваксјо, Швајцарија се трите нови дестинации кон кои ќе се воспостави директна авионска линија од скопскиот аеродром.

ТАВ Македонија и авиокомпанијата „Виз ер“ денеска ќе го означи отпочнувањето со летовите на овие три нови авиолинии.

„Виз ер“ го почна првиот лет од Македонија во јуни 2011 година и нуди 29 линии до 13 земји.

(Преземено од МИА)
 

Содржината е прочитана 225 пати.