Култура

Новогодишна комедија „Дедо Мраз и троловите‘‘ во Театар Комедија

Во театар Комедија денес со почеток во 18 часот, ќе биде изведена новогодишна комедија „Дедо Мраз и троловите‘‘.

четврток, 29 декември 2016

Во театар Комедија денес со почеток во 18 часот, ќе биде изведена новогодишна комедија „Дедо Мраз и троловите‘‘.
Автори на комедијата се членовите на театар Крик: Роберт Ристов, Мирјана Ристов и Сашо Ристовски.
Цената на билетот е 150 денари.

(Преземено од МИА)
 

Содржината е прочитана 596 пати.